Areola

  Natuurlijk ogend tepelhof

  Areola

  “Herstel je zelfvertrouwen met permanente make-up voor areola’s na borstreconstructie!
  Want elke vrouw verdient het om zich opnieuw volledig op haar gemak te voelen met haar eigen lichaam.”  

  Woordje uitleg over de behandeling.

  Een medische areola tatoeage wordt het meest toegepast bij vrouwen die getroffen worden door borstkanker. Bij een groot aantal van deze vrouwen heeft een mastectomie (amputatie van de borst) plaats gevonden, waarbij een gedeelte van de borst is verwijderd waardoor ze vaak geen tepels meer hebben. Een medische tatoeage bij tepelhofreconstructie is dan vaak de laatste stap, de ‘finishing touch’ van de borstreconstructie. De tepelhoftatoeage gaat meestal ook gedeeltelijk over het litteken heen, zodat deze minder opvallend is. Bij 1 zijde of 2 zijde’s.

  2zijden: Tijdens deze behandeling reconstrueren we beide zijden van de borsten met een 3d Realism Areola tattoo. Om deze behandeling te ondergaan moet de huid minstens 6 maanden genezen zijn of als u een tepelreconstructie heeft ondergaan dan 1,5 jaar genezen zijn. Als we vroeger op deze zone gaan werken dan zal het pigment niet opgenomen worden en kan het zijn dat we meer littekens gaan creëeren. 1 zijde: Tijdens deze behandeling reconstrueren we 1 zijde van de borst met een 3d Realisme tattoo. Ons doel is om zo realistisch mogelijk de bestaande tepel te reconstrueren aan de andere zijde.

  Veel gestelde vragen

  De specialist zal om te beginnen met jou overleggen wat je wensen en behoefte zijn op het gebied van de areola’s. Wanneer dit is besproken kan de specialist diverse pigment kleuren op je huid smeren op de plaats van areola’s. Zo kan jij zien of je bijvoorbeeld een lichtere of donkerdere kleur wilt. De specialist zal sowieso kijken naar jouw eigen huidskleur. Het zetten van een areola is een medische tattoo. Zo kan je de onvolmaaktheden waar je je aan irriteert of die je hebt opgelopen. verbergen.

  Prijslijst

  (Alle behandelingen zijn exclusief de eerste bijwerking)

  In geval van litteken kan het zijn dat de tattoo niet na 1keer behandelen genoeg is, De huid mag niet overwerkt worden om extra littekenvorming te voorkomen. Daarom is het beter om de tatoeage na 4 weken te laten bijwerken en de kleur op te bouwen.

  Sowieso moet je na 6-8 weken terugkomen voor een nabehandeling. In sommige gevallen kan je 2 bijwerkingen nodig hebben, afhankelijk van littekens. Daarna zal de tatoeage langer blijven zitten dan bijvoorbeeld een wenkbrauw want, de tattoo wordt minder blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf en is vaker bedekt. 

  Blijft tot 3-5 jaar mooi. (Afhankelijk van huid) Indien u rond 2-3 jaar laat opfrissen kunt u lang genieten van het resultaat.

  Ja, indien beide tepels gereconstrueerd moeten worden wel. Als we 1 zijde behandelen is ons doel om zo realistisch mogelijk de bestaande tepel te reconstrueren aan de andere zijde.

  Na borst amputatie is de behandeling is zo goed als pijnloos. Er wordt hoe dan ook altijd een sterk verdovende zalf gebruikt tijdens deze behandeling.

  24u geen alcohol of pijnstillers Geen body lotion smeren op de zone Geen spraytan of kleurtje op de huid Geen zwangerschap of borstvoeding

  Indien u de afspraak niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 48 uur voor de behandeling laten weten.

  Dan kan je je voorschot gebruiken voor een volgende behandeling.

  Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 48 uur voorafgaand aan de behandeling, ben je je betaling kwijt.

  Ben je ziek , dan verwachten we binnen de 48 uur een doktersattest om dan u voorschot te kunnen recupereren.

  Voorschotten worden in geen enkel geval terug betaald

  Cookieconsent met Real Cookie Banner