Activ Lift

Natural face-lift behandeling

De Activ Lift treatment is een huid verjongende detox behandeling waarbij er zuurstof wordt toegevoegd aan de huid. Deze 100% natuurlijke behandeling is ontworpen om de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen.

In de behandeling wordt gebruik gemaakt van een 20% puur vitamine C concentraat en een cocktail van verschillende huid verjongende peptiden. De Activ Lift behandeling richt zich op het schoonspoelen en ontgiften van de afvalstoffen die zich in het extracellulaire weefsel van de huid en de spieren bevinden. Op deze manier worden afvalstoffen, toxines en vrije radicalen afgevoerd. Ook zorgt de toename van zuurstof in de huid voor een remming van de bacteriën. De huid is door de ontgifting veel beter in staat om te regenereren, werkstoffen op te nemen en om de collageen en elastine aanmaak te activeren. De stimulatie en verstrakking van de gezichtsspieren geven de huid een natuurlijk mini-face-lift effect.

Voordelen van de Activ Lift  behandeling:

 • Anti-aging, lifting en versteviging
 • Aanmaak van collageen en elastine
 • Verhelderen van hyperpigmentatie
 • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
 • Versteviging van gelaatsspieren
 • Verwijderen van dode huidvellen en verstoppingen in de poriën
 • Reductie van puistjes en een onzuivere huid
 • Regulieren van de talgproductie
 • Onbalans door stress

WAT DOET VITAMINE C VOOR DE HUID?

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen. Het heeft een sterkt verhelderend effect op hyperpigmentatie. Daarnaast geeft het verlichting bij puistjes en rosacea.Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

WAT HOUDT DE ACTIV LIFT BEHANDELINGEN IN?

We starten de behandeling met de onzuiverheden te verwijderen en wordt de huid voor behandeld met een puur vitamine C concentraat, waarna het Activ lift masker wordt aangebracht. Na dat het masker is aangebracht wordt de bloedcirculatie opgang gezet op de delen waar het masker in aanraking komt met de huid. Het masker begint daarna op te drogen en wordt volledig hard. Bij het indrogen kunt u een ‘pulserend’ effect ervaren waarbij de puls (hartslag) in de huid en spieren gevoeld kan worden. Dit pulserend gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden de afvalstoffen afgebroken en afgevoerd. De behandeling wordt afgesloten met verschillende serums en een verzorging op maat.

NA DE ACTIV LIFT BEHANDELING

Na de behandeling kleurt de huid vaak rood, voelt de huid warm aan en zijn er kleine rode bloedvaatjes te zien in de huid. Dit is een positief effect en is niet schadelijk voor de huid. Zuurstofrijk bloed is namelijk altijd helderrood van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn in de huid. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt binnen 24-48 uur vanzelf weg.

 • Vermijd de zon de eerste 48 uur na de behandeling.
 • 24 uur niet sporten of naar de sauna.
 • Draag de eerste 24 uur geen make-up.
 • Vermijd de zonnebank gedurende 7 dagen.
 • Drink na de behandeling minimaal 2 liter water, zodat alle afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.

Tussen de Activ Lift behandeling en een hars of botox behandeling dient minimaal 14 dagen te zitten.

De Activ lift treatment is niet geschikt bij:

 • Zwangerschap of lactatie
 • Allergie voor ananas (bromelaïne)
 • Verbrande huid
 • Open wondjes / infecties
 • Eczeem
 • Tijdens gebruik van coritsonen of een antibiotica kuur
 • Actieve herpes (koortslip)
 • Huidkanker

Eenmalige behandeling

Een eenmalige behandeling van de Activ Lift Therapie behandeling geeft zeker al resultaat. De behandeling zal de huid detoxen en een mini face lift geven waardoor je meteen al verschil zult zien aan de huid.

Kuurverband

Het is ook mogelijk om de behandeling in kuurverband af te nemen. Een kuur bestaat uit 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. De huid wordt op deze manier nog intensiever verbeterd en het resultaat zal langdurig behouden. Na een kuur kunt u er voor kiezen om eens in de 6-8 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan zodat het resultaat zal worden behouden.

De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een gelaatsverjonging door revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een huidverbetering.

Door de behandelcapsule gaan we de dode huidcellen verwijderen. Door deze in contact te brengen met de speciale gel, verkrijgen we een reactie waarbij koolstofdioxide belletjes vrijkomen en tegen je huid gaan uiteen spatten. De zuurstoftoevoer wordt van binnenuit gestimuleerd en gaat optimaal verhogen.

Resultaat

Resultaat zie en voel je na één behandeling en deze kan je om de 5 à 6 weken herhalen.

Voor wie een daadwerkelijke huidverbetering wenst adviseren we te starten met een kuur* van min. 3 behandelingen.

Goed voor:

* Zuurstofverrijking van binnenuit
* Verbetert de huidstructuur
* Gladdere huid en stralende teint
* Optimale opname van actieve werkstoffen
* Direct zichtbare resultaten
* Fijne of beginnende rimpels
* Grauwe huid
* Grove poriën
* Vermindering van rimpels en lijntjes
* Versteviging van huid
* Minder acne
* Rosasea
* Minder vlekjes

Duur: 75 min

Annulering:

Indien u de afspraak niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 48 uur voor de behandeling laten weten.

Dan kan je je voorschot gebruiken voor een volgende behandeling.

Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 24 uur voorafgaand aan de behandeling, ben je je betaling kwijt.

Ben je ziek , dan verwachten we binnen de 24 uur een doktersattest om dan u voorschot te kunnen recupereren.

Voorschotten worden in geen enkel geval terug betaald.

Cookie Consent with Real Cookie Banner