Cryolipolyse Kin

 

Strakke kin?

 

Het trainen van de onderkin is ontzettend lastig tot bijna onmogelijk. Gelukkig kunnen we nu verandering brengen in deze grote irritatie factor onder mannen en vrouwen. Bij Strak Institute kun jij namelijk door middel van cryolipolyse jouw onderkin laten bevriezen. Een cryolipolyse behandeling, oftewel een Freezesculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te verliezen. Dit houdt in dat u uw vet kunt laten bevriezen, waarna u uiteindelijk afscheid kunt nemen van jouw onderkin.

Onderkin bevriezen zonder operatie

Cryolipolyse is de nieuwste techniek om jouw onderkin te laten bevriezen zonder operatie. Door bevriezing van de onderkin worden selectief vetcellen op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Deze veilige manier van behandelen zorgt ervoor dat je dus helemaal geen operatie nodig hebt!

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

VOOR WIE IS DEZE CRYOLIPOLYSE BEHANDELING (NOG) NIET GESCHIKT? 

Bij personen die een BMI van meer dan 30 hebben, uw BMI zal berekend worden tijdens het intake gesprek. Na het verlagen van uw BMI -30  (d.m.v. beweging, aangepaste voeding, etc.) kan de behandeling toegepast worden. 

Bij personen die leiden aan een aanzienlijk te hoog vetpercentage. Deze blijken ongeschikt te zijn voor de behandeling. Daar deze minder/niet effectief zal zijn. 

Belangrijk om te weten: deze behandeling is geen methode om gewicht te verliezen. 

ALSOOK BIJ: 

bij personen met een verhoogde gevoeligheid voor koude, welke verkleurde vlekken krijgen bij koude of bijvoorbeeld ernstige dermatitis ervaren als gevolg van spataderen zijn niet geschikt voor deze behandeling. 

bij personen die leiden aan cardiovasculaire aandoeningen.

bij progressieve ziektes: hepatisch (lever), zweren van de darmen of maag. 

bij kwaadaardige gezwellen (tumoren). 

bij cryoglobulinemie

bij de ziekte van Raynaud (vingers die wit ogen en koud aanvoelen)

bij diabetes type 1

bij epilepsie

bij besmettelijke ziektes of koorts

bij leverziektes

bij zwangerschap

bij een keizersnede minder dan 3 maanden geleden

bij personen onder een antistollingsbehandeling

bij onbehandelde hypertensie en hypotensie

bij een hartslag buiten de normale normen 

bij littekens of huidwonden in het te behandelen gebied

bij hypo proteinemie (verminderde eiwitten)

bij metalen protheses en pacemaker

Voor alle contra-indicaties geven wij volgend advies: neem contact op met uw huisarts/behandelende arts. Mogelijk is uw arts alsnog van mening dat u de cryolipolyse behandeling mag laten uitvoeren. Indien dit het geval is: gelieve ons een kopie van deze schriftelijke verklaring te bezorgen bij het intake-gesprek, deze zal geïntegreerd worden binnen de analyse. 

NA DE BEHANDELING 

Na de cryolipolyse behandeling kan kunnen volgende effecten optreden, deze zijn van tijdelijke aard: – roodheid van de behandelde zone (enkele uren tot dagen) – gevoel van “strakke huid” op de behandelde zones – prikkelingen/tintelingen en verminderde gevoeligheid van de behandelde zones (maximaal 2 weken)   vorming van een hematoom (groen-blauwe verkleuring) op de behandelde zone – ontsteking van de behandelde zone (zeer zeldzaam) welke zwelling of pijn kan veroorzaken, en verdwijnt na enkele weken (geen blijvende letsels).

AFTER CRYOLIPOLYSE

Handteren gezonde levensstijl

Het is belangrijk om in de weken 4-6 weken na de cryolipolyse behandeling een mild aangepast dieet te volgen alsook om beweging te integreren binnen de dagelijkse routine. De resultaten van de behandeling zullen zich optimaal ontplooien wanneer ze samenvallen met een gewichtsverlies van 1 tot 4kg. 

Aangepast dieet

Drink minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag: het drinken van water zorgt ervoor dat de vernietigde vetcellen het lichaam kunnen verlaten via de lever en nieren. 

voldoende inname van groenten

voldoende inname van eiwitten 

drink niet meer dan 2 kopjes koffie per dag (opslag van calorieën). 

vermijd frisdranken

vermijd vette voeding

Prijs : €99 inclusief gratis Liposound t.w.v. €35

 

Cookie Consent with Real Cookie Banner