Gel Nagels

  Gelnagels 
  Duur 1.30
  Prijslijst

  Om de hoeveel weken moet ik mijn gelnagels bijwerken?
  Het is aan te raden je nagels bij te werken tussen 3-4 weken.

  Gelpolish is aan te raden tussen 2-3 weken.

  Wat is het verschil tussen gelnagels en gelpolish?

  Gelnagels kunnen gebruikt worden voor het verstevigen of het verlengen van de natuurlijke nagels
  En gelpolish wordt ook vaak ‘semi-permanente nagellak’ genoemd

  Je kunt gelpolish zien als een gewone nagellak, die op dezelfde manier wordt aangebracht als normale nagellak, maar die wel wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Het voordeel hiervan is dat de lak niet na enkele dagen al begint af te bladderen, maar 2 tot wel 3 weken mooi blijft zitten. Hoe lang de gelpolish blijft zitten is afhankelijk van de conditie van je nagels.
  Met gelpolish kan je niet verlengen en is ook geen versteviging voor je eigen nagels.

  Kunnen gelnagels de natuurlijke nagels beschadigen?

  Wanneer gelnagels op een vakkundige manier worden geplaatst door een geschoolde nagelstyliste zullen de gelnagels de natuurlijke nagel niet beschadigen. Wat we in de praktijk wel vaak zien is dat klanten de gelnagels niet op tijd bij laten werken en er zelf aan beginnen te peuteren of verwijderen. In dat geval kan de natuurlijke nagel wel beschadigd raken. De natuurlijke nagel bestaat uit drie dunne laagjes. Door zonder kennis van zaken aan de gelnagel te trekken kunnen de laagjes van de natuurlijke nagel mee losgetrokken worden.

  Wordt de natuurlijke nagel minder sterk door gelnagels?

  Er wordt nog weleens beweerd dat gelnagels de natuurlijke nagels minder sterk maken. Dit is een misvatting. Gezonde nagels zijn sterk en flexibel en zullen dit ook na het professioneel plaatsen en verwijderen van gelnagels zijn. De reden dat veel mensen denken dat gelnagels de natuurlijke nagel zwakker maken, is omdat de nagel na het verwijderen van de gelnagel even vreemd aanvoelt. Dit heeft er mee te maken dat men even moet wennen aan de nagel zonder gelnagels. Andersom geldt dit natuurlijk ook. De natuurlijke nagels kunnen wel verzwakt geraken indien de gelnagels niet voldoende bijgewerkt en verzorgd werden tijdens het dragen of niet professioneel werden verwijderd. Een andere oorzaak kan ook een tekort aan vitamine B of calcium zijn.

  Waardoor komen gelnagels bij sommige klanten sneller los?

  Het kan soms gebeuren dat een klant klaagt dat haar gelnagels snel loslaten. Hier kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Zwangerschap, hormonale klachten en bepaalde geneesmiddelen kunnen ervoor zorgen dat gelnagels sneller loslaten. Misschien zijn de gelnagels te lang voor de betreffende persoon en stoot men de nagels regelmatig? Ook bij mensen met beroepen waarin de nagels veel in contact komen met agressieve producten als schoonmaakmiddelen kunnen er last van krijgen dat de gelnagels snel loslaten, denk hierbij aan beroepen als schoonmaakster of kapster.

  Kan er schimmel ontstaan door gelnagels?

  Bij het plaatsen van gelnagels is het van groot belang dat er heel hygiënisch en professioneel wordt gewerkt om de kans op infecties en de vorming van schimmels zo miniem mogelijk te maken. Als nagelstyliste kun je je klanten het advies meegeven om regelmatig de nagels goed schoon te borstelen met een hard nagelborsteltje om te voorkomen dat vuil zich onder de nagels ophoopt.

  Annulering:

  Indien u de afspraak niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 48 uur voor de behandeling laten weten.

  Dan kan je je voorschot gebruiken voor een volgende behandeling.

  Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 24 uur voorafgaand aan de behandeling, ben je je betaling kwijt.

  Ben je ziek , dan verwachten we binnen de 24 uur een doktersattest om dan u voorschot te kunnen recupereren.

  Voorschotten worden in geen enkel geval terug betaald.

  Cookieconsent met Real Cookie Banner