Henna Wenkbrauwen

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan vijf tot 10 dagen blijven zitten.
Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot 10 dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig. Je wenkbrauwen zijn 1-2 dagen donker nadien verbleekt de kleur.

ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN BROW HENNA?
Jazeker, Het merk waar we mee werken, heeft een Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Bespreek van tevoren goed met de specialist wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.

WANNEER ZIJN HENNA BROWS AF TE RADEN??
* Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
* Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
* Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
* Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
* Als je zwanger bent

HOE VERZORG IK MIJN HENNAWENKBRAUWEN?
Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. 

Prijs: Prijslijst
Duur: 1u

Annulering:

Indien u de afspraak niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 48 uur voor de behandeling laten weten.

Dan kan je je voorschot gebruiken voor een volgende behandeling.

Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 24 uur voorafgaand aan de behandeling, ben je je betaling kwijt.

Ben je ziek , dan verwachten we binnen de 24 uur een doktersattest om dan u voorschot te kunnen recupereren.

Voorschotten worden in geen enkel geval terug betaald.

Cookie Consent with Real Cookie Banner