Lash Lift

  Naturel beautful

  Lashes

  Ontdek de kunst van een moeiteloze schoonheid met onze wimperlift en tinting behandeling, de perfecte manier om je natuurlijke wimpers te laten stralen met een betoverende krul en diepe kleur.

  Een wimperlift en tinting is een populaire schoonheidsbehandeling die gericht is op het versterken van de natuurlijke wimpers, zonder de noodzaak voor extensions. Dit proces bestaat uit twee belangrijke stappen: het liften (ook wel bekend als een lash lift) en het verven (tinting) van de natuurlijke wimpers. Het resultaat is een opener blik en een meer gedefinieerde oogopslag, die wekenlang aanhoudt.

  Wimperlift: De wimperlift is vergelijkbaar met een perm voor je wimpers. Tijdens deze behandeling wordt een speciale oplossing aangebracht op de natuurlijke wimpers, die ze vanaf de wortel omhoog krult. Dit creëert een mooie, natuurlijke krul die de ogen groter en helderder doet lijken. De behandeling kan de wimpers ook optisch verlengen, wat bijdraagt aan een jeugdigere en frissere uitstraling.

  Tinting: Na de lift wordt tijdens de tinting-fase een semi-permanente verf aangebracht op de wimpers. Dit geeft de wimpers een diepere kleur, van donkerbruin tot intens zwart, afhankelijk van de voorkeur. Het verven van de wimpers maakt mascara overbodig en benadrukt de natuurlijke schoonheid van de ogen.

  Voordelen van de Behandeling:

  • Natuurlijke Look: Versterkt de natuurlijke wimpers zonder het gebruik van extensions.
  • Onderhoudsarm: Geen dagelijkse noodzaak voor krultangen of mascara.
  • Langdurige Resultaten: De effecten kunnen 6 tot 8 weken aanhouden, afhankelijk van de groeicyclus van je wimpers.
  • Tijdbesparend: Vereenvoudigt de dagelijkse make-up routine.
  • Geschikt voor Korte Wimpers: Ideaal voor mensen met rechte of kortere wimpers die lengte en krul willen toevoegen.

  De combinatie van een wimperlift en tinting biedt een fantastische manier om de natuurlijke schoonheid van je ogen te benadrukken, met minimale inspanning en maximale impact.

  Veel gestelde vragen

  De Lash Lift blijft gemiddeld zo’n 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit je wimpers zakken en kun je de behandeling opnieuw laten uitvoeren. De kleuring blijft ongeveer 4 weken.

  Je kunt alle soorten make-up gewoon blijven dragen na een Lash Lift behandeling. Maar door gebruik van make up aan de ogen of door gebruik van make up remover (zonder olie) zal de krul sneller zakken.

  Lash Lifting is absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers.
  Bij Lash Lifting maken we gebruik van zachte, siliconen shields die zich naar de vorm van je eigen oog vormen. De perming- en volumizing crèmes die we gebruiken bevatten geen agressieve chemicaliën, maar verzorgende stoffen die je wimpers juist een “boost” geven. Op het einde gebruiken we ook een extra vitamine die de wimpers tegelijkertijd ook voed.

  Wij raden de Lash Lift wel af wanneer je:

  ● Eigen wimpers al zeer beschadigd zijn
  ● Gaten tussen je eigen wimpers hebt
  ● Ontstoken ogen en/of oogleden hebt
  ● Last hebt van eczeem op je oogleden
  ● Last hebt van Trichotillomanie
  ● Last hebt van Keratoconjunctivitis sicca (KCS)
  ● In het afgelopen jaar chemotherapie hebt ondergaan

  Gemiddeld houden we 6-8 weken aan, afhankelijk van je groeicyclus.

  Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Ook adviseren we je om 48 uur geen gebruik te maken van de zonnebank of sauna.

  Het kan gebeuren dat je niet tegen een bestanddeel in het product kunt. Geen paniek! Haal bij de apoheek anti-histaminetabletten. Een koude vochtige doek helpt tegen eventuele jeuk. Na een aantal dagen zal de irritatie verdwijnen. Reacties komen voor bij een zeer kleine groep mensen.

  Indien u de afspraak niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 48 uur voor de behandeling laten weten.

  Dan kan je je voorschot gebruiken voor een volgende behandeling.

  Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 48 uur voorafgaand aan de behandeling, ben je je betaling kwijt.

  Ben je ziek , dan verwachten we binnen de 48 uur een doktersattest om dan u voorschot te kunnen recupereren.

  Voorschotten worden in geen enkel geval terug betaald

  Cookieconsent met Real Cookie Banner