Lash Lift

LASH LIFTING 
De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.
Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Prijslijst
Duur 45min.

Hoelang blijft de Lashlift zitten?

De Lash Lift blijft gemiddeld zo’n 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit je wimpers zakken en kun je de behandeling opnieuw laten uitvoeren. De kleuring blijft ongeveer 4 weken.

Kan ik make up gebruiken na de lashlift? 
Je kunt alle soorten make-up gewoon blijven dragen na een Lash Lift behandeling. Maar door gebruik van make up aan de ogen of door gebruik van make up remover (zonder olie) zal de krul sneller zakken.

Is de lashlift schadelijk voor mijn eigen wimpers?

Lash Lifting is absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers.
Bij Lash Lifting maken we gebruik van zachte, siliconen shields die zich naar de vorm van je eigen oog vormen. De perming- en volumizing crèmes die we gebruiken bevatten geen agressieve chemicaliën, maar verzorgende stoffen die je wimpers juist een “boost” geven. Op het einde gebruiken we ook een extra vitamine die de wimpers tegelijkertijd ook voed.

Is lashlift voor iedereen?

Wij raden de Lash Lift wel af wanneer je:

● Eigen wimpers al zeer beschadigd zijn
● Gaten tussen je eigen wimpers hebt
● Ontstoken ogen en/of oogleden hebt
● Last hebt van eczeem op je oogleden
● Last hebt van Trichotillomanie
● Last hebt van Keratoconjunctivitis sicca (KCS)
● In het afgelopen jaar chemotherapie hebt ondergaan

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe wimperlift?
Gemiddeld houden we 6-8 weken aan, afhankelijk van je groeicyclus.

Kan ik gelijk na de behandeling sporten of douchen?

Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Ook adviseren we je om 48 uur geen gebruik te maken van de zonnebank of sauna.

Ik heb een irritatie na de wimperlift-behandeling. Wat nu?

Het kan gebeuren dat je niet tegen een bestanddeel in het product kunt. Geen paniek! Haal bij de apoheek anti-histaminetabletten. Een koude vochtige doek helpt tegen eventuele jeuk. Na een aantal dagen zal de irritatie verdwijnen. Reacties komen voor bij een zeer kleine groep mensen.

Annulering:

Indien u de afspraak niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 48 uur voor de behandeling laten weten.

Dan kan je je voorschot gebruiken voor een volgende behandeling.

Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 24 uur voorafgaand aan de behandeling, ben je je betaling kwijt.

Ben je ziek , dan verwachten we binnen de 24 uur een doktersattest om dan u voorschot te kunnen recupereren.

Voorschotten worden in geen enkel geval terug betaald.

Cookie Consent with Real Cookie Banner