Microneedling

  Shine with

  Microneedling

  Bereid je voor op een huidverjongingsavontuur dat begint met microneedling – waar elke prik een stap is naar een jeugdigere en stralendere teint!

  Microneedling is voor mannen en vrouwen die hun huid willen verbeteren en verjongen. Deze behandeling wordt met een derma pen toegepast. Tijdens een micro needling-behandeling wordt er met het apparaat en zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld met een trilling. Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid die we behandelen met serum. Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen extra goed opgenomen. Tevens wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker! In kuurverband zal je merken dat je huid iedere herhaalbehandeling steviger en weerbaarder wordt.

   

  Micro needling heeft zeer succesvolle resultaten bij

  • (Acne)littekens
  • Een door zon beschadigde huid
  • Grove poriën en/of grove huidstructuurmelasma
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Cellulitisstriae
  • Andere afwijkingen in de huidstructuur.

  Veel gestelde vragen

  De huid kan gevoelig aanvoelen, alsof u te lang in de zon hebt gezeten. Deze effecten van de behandeling trekken binnen enkele dagen weg. Na de behandeling ziet de huid er direct rood uit. Dit effect zal maximaal tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn. Na de behandeling voelt de huid wat warm en geprikkeld aan, maar met een cool masker en kalmerend serum kunnen we dit verlichten. Na een intensieve behandeling kunnen enkele kleine ontstekingen, puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes ontstaan. Deze zijn niet ernstig en trekken vanzelf weer weg.

   
  Over het algemeen kan gezegd worden dat deze behandeling uw huidstructuur en huidconditie zal verbeteren. 
  • Gladde en frisse huidfijnere poriën
  • Minder rimpels
  • Fijne lijntjesverbetering van de huidstructuur
  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Opvulling van (acne)littekensvervlakking van operatie- of traumatische littekens
  • Pigmentvlekken nemen af en poriën krijgen een fijnere structuur.

  Voor een goed resultaat raden we aan van minimum 3 sessies te nemen, bij een probleem huid 6-9 sessies. telkens 3 max 4 weken tussen laten.

  Microneedling geeft niet meteen een zichtbaar resultaat. Gemiddeld worden na 2 tot 4 weken verbeteringen zichtbaar. 

  Ja. Huidtherapeuten adviseren een combinatie met LED-therapie of met een verzorgend peel-off-masker. Als dit wordt toegepast aan het einde van een microneedling sessie, worden de resultaten optimaal versterkt.

  Microneedling verbetert het uiterlijk en de structuur van uw huid. Als de behandeling wordt toegepast bij littekens, dan kunnen de resultaten die bereikt worden blijvend zijn. Wordt de behandeling toegepast als zogenaamde anti-aging behandeling? Dan wordt een langdurig effect bereikt. Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces kan later een nabehandeling nodig zijn.

  Indien u de afspraak niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 48 uur voor de behandeling laten weten.

  Dan kan je je voorschot gebruiken voor een volgende behandeling.

  Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 48 uur voorafgaand aan de behandeling, ben je je betaling kwijt.

  Ben je ziek , dan verwachten we binnen de 48 uur een doktersattest om dan u voorschot te kunnen recupereren.

  Voorschotten worden in geen enkel geval terug betaald

  Cookieconsent met Real Cookie Banner