Permantente ontharing

Permanente laserontharing

Ongewenste haargroei is voor veel mensen optisch en sociaal gezien een groot probleem. Het effect hiervan wordt vaak onderschat. Men probeert de haargroei tegen te gaan d.m.v. tijdrovende en pijnlijke methoden, zoals scheren, harsen of epileren. Deze manieren zijn nooit blijvend effectief. Het ongewenste haar komt altijd terug! Met moderne lasertechnologie is het nu mogelijk om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. De techniek is efficiënt, veilig en snel. Met een DIODE laser zijn vele huidtypes goed te behandelen.

Hoelang duurt de behandeling? 

Dit hangt van de zone af.

Hoe werkt het? 

De laser geeft een fractie van een seconde een puls met een zeer geconcentreerde lichtstraal die geabsorbeerd wordt door het pigment in het haar. 

Deze energie wordt omgezet in warmte en dringt diep door in het haarzakje, zodat de haarwortel wordt vernietigd zonder schade toe te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaatsen vervolgens niet meer mogelijk. 

Met deze manier van ontharen kunnen grote oppervlakken definitief worden onthaard. Laserontharing is een permanente vorm van ontharen.

Is deze behandeling enkel voor vrouwen?

Laser ontharen is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en kan worden gebruikt op vrijwel het gehele lichaam, waaronder de rug, borst, buik, billen, bikinilijn, armen, benen, oksels en gezicht.

Blijven de haartjes voor altijd weg? 

Ja die haartjes die door de behandeling verwijderd zijn blijven altijd weg. Maar er kunnen wel nieuwe haartjes komen. 

Waarom kunnen er nieuwe haartjes komen?

  • Hormonale veranderingen
  • Ouder worden
  • Bepaalde medicatie
  • Zwangerschap

Daarom is het aan te raden na enkele jaren enkele onderhoud beurt(en) te laten toepassen. Kies op jonge leeftijd dan ook ervoor om nog even te wachten met deze behandeling, want grote kans dat er na je pubertijd toch weer haartjes komen.

Doet het pijn?
Sommige zones zijn gevoeliger dan andere, maar is zeker niet pijnlijk doordat onze laser een speciale ice functie heeft. dus de hitte wordt direct omgezet in ijs.

Hoeveel sessies heb ik nodig? 

Meestal aan te raden 6-10 sessies. Dit kan meer of minder zijn, afhankelijk van persoon en haargroei.

Hoeveel tijd moet ik tussen elke sessie laten?

Tussen 4-8 weken

Moet ik mij voor de behandeling scheren? 

Bij de eerste behandeling vragen we de haartjes te laten groeien, zodat wij de haargroei goed kunnen nazien. Tussen de behandelingen ZEKER NIET waxen of pincet. We raden aan te laten groeien en enkel bij nood scheren of trimmen.

Kan ik dit laten toepassen bij zwangerschap?

Nee, na de zwangerschap of borstvoeding.

Hoelang mag ik niet in de zon?

2 weken voor de behandeling geen zon of zonnebank en gedurende de eerst 10 dagen na elke behandeling is blootstelling aan de zon absoluut NIET toegestaan. Factor 50 smeren (gelaat).
Geen zonnebank tussen de laser sessies.

Zijn alle haartjes direct weg?

Na 5 tot 8 behandelingen is tachtig tot negentig procent van de ongewenste haren definitief weg. Bij 1 op 50 personen kan het dat niet alle haartjes kunnen verwijderd worden. Er is vaak al een zichtbaar effect na 1-2 behandeling. 

De behandeling wordt elke 4 tot max 8 weken herhaald. Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied en uw haargroei. Na een effectieve behandeling vallen de haren vanzelf uit binnen 3 weken.

Wat is de prijs per behandeling?

Prijslijst

Wax of pincet tussen de behandeling is niet toegestaan, enkel in nood scheren of ontharingscreme.

Annulering:

Indien u de afspraak niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 48 uur voor de behandeling laten weten.

Dan kan je je voorschot gebruiken voor een volgende behandeling.

Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 24 uur voorafgaand aan de behandeling, ben je je betaling kwijt.

Ben je ziek , dan verwachten we binnen de 24 uur een doktersattest om dan u voorschot te kunnen recupereren.

Voorschotten worden in geen enkel geval terug betaald.

Cookie Consent with Real Cookie Banner