Relax gelaatsverzorging

  Me time moments

  Relax Gelaatsverzorging

  Laat de dagelijkse stress achter je en verwen jezelf met onze ontspannende gelaatsverzorging. Geniet van een zalige behandeling die niet alleen je huid verwent, maar ook je geest tot rust brengt. Voel de spanning wegsmelten terwijl we je huid verwennen met zachte, verzorgende producten. Gun jezelf deze momenten van pure verwennerij en stap herboren en stralend weer naar buiten!

  Trakteer uzelf op een welverdiende pauze!

  Droomt u van een moment van totale ontspanning en verjonging? Dan is onze relax gelaatsverzorging precies wat u nodig heeft! Stap binnen in onze oase van rust en laat u verwennen met een zalige behandeling die uw huid én geest doet stralen.

  Een persoonlijke aanpak, aangepast aan uw huidtype 

  Bij ons wordt elke gelaatsverzorging op maat gemaakt. We beginnen met een zorgvuldige reiniging om uw huid te ontdoen van onzuiverheden en voorbereiden voor de verwennerij die volgt. Geen enkele huid is hetzelfde, daarom selecteren we enkel de beste producten van Image, perfect afgestemd op uw individuele behoeften.

  Ontspanning van kop tot teen

  Tijdens de behandeling staat ontspanning centraal. Laat alle stress van u afglijden terwijl onze ervaren schoonheidsspecialisten u verwennen met een zalige gelaatsmassage. Voel de spanning wegsmelten terwijl uw huid wordt verzorgd en gevoed met de heerlijke producten van Image.

  Een verwenmoment voor alle zintuigen 

  Na de massage wordt uw huid verder verwend met een masker dat speciaal is afgestemd op uw huidtype. Terwijl het masker zijn werk doet, kunt u genieten van een zalige handmassage die uw zintuigen verwent en uw stress doet verdwijnen als sneeuw voor de zon.

  Hydratatie en bescherming 

  We sluiten de behandeling af met een hydraterend serum en een dagcrème met UVA/UVB en blauw licht filter. Zo verlaat u niet alleen ons salon met een stralende teint, maar ook met een huid die optimaal beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

  Klaar om uzelf te verwennen met een ontspannende relax gelaatsverzorging? Maak snel een afspraak en geef uw huid én uzelf de liefde en aandacht die u verdient! 

  Veel gestelde vragen

  Prijslijst

  (Alle behandelingen zijn exclusief de eerste bijwerking)

  Totaal gemiddeld 60 min

  Indien u de afspraak niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 48 uur voor de behandeling laten weten.

  Dan kan je je voorschot gebruiken voor een volgende behandeling.

  Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 48 uur voorafgaand aan de behandeling, ben je je betaling kwijt.

  Ben je ziek , dan verwachten we binnen de 48 uur een doktersattest om dan u voorschot te kunnen recupereren.

  Voorschotten worden in geen enkel geval terug betaald

  Cookieconsent met Real Cookie Banner