Tanden Bleken

  Shine like a diamond

  Tanden bleken

  Laat je glimlach stralen met onze professionele tandenbleekbehandeling – jouw ticket naar een zelfverzekerde en stralende glimlach!

  Laat je glimlach stralen met onze exclusieve tandenbleekbehandeling! 

  Tegenwoordig is een stralend en wit gebit enorm in trek, en het aantal mensen dat kiest voor bleekbehandelingen groeit gestaag. Het is begrijpelijk, want naarmate we ouder worden, kunnen onze tanden en kiezen wat donkerder worden van kleur. Dit kan komen door diverse factoren, zoals kleurstoffen in voedingsmiddelen en het dunner worden van het glazuur. Gelukkig is bleken een effectieve optie om je tanden enkele tinten lichter te maken.

  Bij onze behandeling combineren we tandblekende gel met lichtstralen van een speciale lamp. Deze krachtige combinatie zorgt voor een diepgaande reiniging van het tandoppervlak. Het koude LED-licht, samen met het infrarood licht, dringt door tot in de groefjes in- en tussen de tanden, en laat zo de originele witte kleur van je tanden weer stralen, zonder het tandglazuur te beschadigen. En het beste van alles? Het is 100% natuurlijk en cosmetisch, zonder pijn, gevoeligheid of peroxides.

  De resultaten zijn verbluffend en gaan lang mee, met een gemiddelde duurzaamheid van 3 tot 6 maanden, afhankelijk van je persoonlijke mondhygiëne. Kies voor een stralende glimlach en boek vandaag nog je tandenbleekbehandeling!

  Veel gestelde vragen

  Koffie, thee, rode wijn, sigaretten en frisdranken: het zijn échte wit-killers die onze tanden geleidelijk aan doen verkleuren. Ook leeftijd speelt een rol. Net zoals de tint van je huid, de kleur van je haar of het wit van je ogen, is ook de kleur van je tanden erfelijk bepaald. Tanden zijn opgebouwd uit glazuur, dentine (of tandbeen) en pulpa. De kleur van je tanden hangt voornamelijk af van de kleur en dikte van de dentine. Die verschilt bij iedereen en dat verklaart waarom de een meer witte tanden heeft dan de ander.

  Wij werken enkel met peroxidevrije bleekgel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat. En de toestellen van Waar we mee werken zijn CE gecertificeerd.

   

  Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. Dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

  Een behandeling met een peroxide bleekgel bij de tandarts is duurder, maar omdat peroxide in het glazuur doordringt, zal het resultaat langer aanhouden. Omdat het peroxide tegenwoordig niet meer mag, is de duurzaamheid verminderd in vergelijking met de gels die vroeger werden gebruikt. Mede daarom worden tegenwoordig facing ook steeds meer toegepast.

   

  Een tandenbleek behandeling bestaat normaal gesproken uit meerdere sessies. 1 sessie duurt 60 min. 3x 20 minuten. Voor een optimaal resultaat is het nodig om meer dan 1 sessie te doen. In de meeste gevallen geeft een behandeling van 3 opeenvolgende sessies van 20 minuten een goed resultaat.

   

  Nee, een behandeling met peroxidevrije bleekgel is geheel pijnvrij.

  Nee, dit is 100% veilig

  Bij een behandeling met peroxidevrije bleekgel krijgt u geen gevoelige tanden.

  Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon.

  • Genetische factoren
  • Consumptie: eten-drinken
  • Rookgedrag
  • Mondverzorging: hoe vaak poets/flos je en frequentie tandartsbezoek
  • Voordelig
  • Pijnloos
  • Snel resultaat
  • Veilig

  De terugloop van de kleur kan vertraagd worden door het gebruik van een goede, witmakende tandpasta zoals V-White. V-White is Teeth Whitening Powder zeer geschikt om de tanden te onderhouden.

  Dat hangt ervan af. Als u van uzelf al mooie witte tanden heeft, zal deze na het bleken ook meer tevoorschijn komen. Bij peroxidevrij bleken krijgt u uw natuurlijk tandkleur terug. Voor een hollywood smile is meestal te danken aan facings.

  1. Bepalen van de tandkleur:
   Voor dat de behandeling van start gaat wordt eerst je tandenkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurpallet tanden).
  2. Reiniging: 
   Vervolgens krijg je een Finger Brush waarmee je gedurende 30 seconden je tanden poetst (inclusief de groefjes in een op- en neerwaartse beweging).
  3. Het mondstuk:
   Het mondstuk wordt door je specialist gevuld met de gel en aan je overhandigd waarna gevraagd zal worden om het mondstuk in je mond te plaatsen. Hierna zal de specialist kijken of het mondstuk correct geplaatst is en het mondstuk mogelijk aandrukken om de gel optimaal te verspreiden. Je hoeft niet hard te bijten op het mondstuk.
  4. De veiligheidsbril zal je worden overhandigd en de lamp ingeschakeld.
  5. Na de behandeling:
   Na 20 minuten stopt de lamp automatisch. Je mag het mondstuk zelf uit de mond halen en de achtergebleven pasta uit de mond spoelen met water. Dit 3x 20 min.

   Good to know: wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken.

   LET OP: De eerste 24 uur niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken (koffie, thee, wijn, tomatensaus,…).

    

  Indien u de afspraak niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 48 uur voor de behandeling laten weten.

  Dan kan je je voorschot gebruiken voor een volgende behandeling.

  Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 48 uur voorafgaand aan de behandeling, ben je je betaling kwijt.

  Ben je ziek , dan verwachten we binnen de 48 uur een doktersattest om dan u voorschot te kunnen recupereren.

  Voorschotten worden in geen enkel geval terug betaald

  Cookieconsent met Real Cookie Banner