Welkom bij

BEAUTIQA

nail fashion

Art Manicure

Creative color styles. Always in trend. Best quality.

nail fashion

Art Manicure

Creative color styles. Always in trend. Best quality.

nail fashion

Art Manicure

Creative color styles. Always in trend. Best quality.

nail bar
nail styles

Modern style
and high quality work

Vestibulum congue, sapien a sollicitudin euismod, lorem ex auctor arcu, eget convallis mauris nisl sagittis dui. Ut nec laoreet ante. Duis ultricies congue libero, et accumsan purus malesuada  aptent taciti.

18

Professional masters

265

Nail polish colors

appointment

Book your time
to get art manicure

our prices

Popular Offers

Regular manicure
Regular manicure
$12
In nec faucibus sem, eu accumsan massa
Pedicure
Pedicure
$24
Maecenas euismod risus vitae tempus egesta
Nail Extention
Nail Extention
$32
Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis
Skin Recovery
Skin Recovery
$16
Fusce id leo nec eros laoreet pretium ut nec tellus.
our team

Meet Our Masters

Raphaella

Medewerker

Raphaella is in 2020 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, ze heeft een oog voor detail en perfectie daarom wordt ze sinds 2021 ook volledig opgeleid door Nikita als permanente makeup ariste, voor eyeliners en lippen. Ze heeft in 2020 haar opleiding afgerond voor fine line tattoo’s, body piercings en een verplichte hygiene opleiding.

Sybelle

Medewerker

Sybelle is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering en is ook makeup artiste, Het is haar passie jullie je fijn en ontspannen te laten voelen, met heel veel plezier kijkt ze samen met u naar uw huid om vervolgens het traject af te leggen naar een gezonde huid. ze heeft ook meerdere image skincare trainingen achter de rug en mag haarzelf ondertussen skincare experte noemen. Zij organiseert ook alle makeup workshops.

Yilmaz Yesil

Bedrijfsleider

Yilmaz, mede eigenaar van Beautiqa en rechter hand van Nikita. Samen vullen ze elkaar aan in het salon met alle taken. Yilmaz beheerd alle afspraken, telefoons, facturen, mails, personeel en administratie. Yilmaz heeft in 2020 ook een opleiding gevolgd in Nederland voor tanden bleken en tand juweel.

Nikita Temmerman

Bedrijfsleider

Nikita de founder van beautiqa, heeft al 12 jaar ervaring in de beautysector en heeft zich 5 jaar geleden verdiept in huid en permanente makeup behandelingen. Elk jaar volgt ze bijscholingen voor haar te perfectioneren in de laatste nieuwe technieken. ze heeft ook in 2019 opleiding gevolgd bij de beste artisten in Amerika. Nikita is zijn gespecialiseerd in wenkbrauwen, lippigmentatie en eyeliners. En heeft ook enkele wedstrijden gewonnen. Onlangs heeft ze ook haar opleiding afgerond voor areola tattoo's en binnenkort kan je ook terecht bij haar voor littekens en skin camouflage.
Send us request and we
will contact you

    Cookie Consent with Real Cookie Banner