Welkom bij

BEAUTIQA

nail fashion

Art Manicure

Creative color styles. Always in trend. Best quality.

nail fashion

Art Manicure

Creative color styles. Always in trend. Best quality.

nail fashion

Art Manicure

Creative color styles. Always in trend. Best quality.

nail bar
nail styles

Modern style
and high quality work

Vestibulum congue, sapien a sollicitudin euismod, lorem ex auctor arcu, eget convallis mauris nisl sagittis dui. Ut nec laoreet ante. Duis ultricies congue libero, et accumsan purus malesuada  aptent taciti.

18

Professional masters

265

Nail polish colors

appointment

Book your time
to get art manicure

our prices

Popular Offers

Regular manicure
Regular manicure
$12
In nec faucibus sem, eu accumsan massa
Pedicure
Pedicure
$24
Maecenas euismod risus vitae tempus egesta
Nail Extention
Nail Extention
$32
Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis
Skin Recovery
Skin Recovery
$16
Fusce id leo nec eros laoreet pretium ut nec tellus.
our team

Meet Our Masters

Vacature

Vacature

We zijn op zoek naar professionele wenkbrauwstyliste om ons team te versterken. Heb jij ervaring met wenkbrauwen epileren, shaping, kleuren, henna en browlamination? Ben je klantvriendelijk, servicegericht en minimaal 2-3 dagen per week beschikbaar? Stuur dan een e-mail met fotos van je werk naar info@beautiqa.be

Cynneke

Medewerker

Cynneke is onze nagelstyliste en docente, Met ruim 10 jaar ervaring in de nagelbranche en verschillende nagelwedstijden op haar naam heeft ze een ijzersterke reputatie opgebouwd in het plaatsen van gelnagels. De kennis die Cynneke heeft opgedaan, wil ze graag overdragen aan anderen die nagelstyliste willen worden. Wilt u zelf ook nagelstyliste worden en hiervoor een opleiding volgen? Dan kunt u terecht bij cynneke voor een basis opleiding of perfectie training.

Dorota

Medewerker

Met haar 8 jaar ervaring in wimperextensions kan je Bij Dorota terecht voor perfect geplaatste wimpers. Ze heeft al enkele nationale en internationale wedstrijden gewonnen en kan alle technieken op gebied van wimperextensions. Je kan bij haar ook terecht voor basis lessen en perfectie trainingen wimpers.

Sarah

Medewerker

Sarah is 1 van onze 2 nagelstylistes. Je kan bij haar terecht voor leuke gelnagels, nail art, verlenging met tips en ook gelpolish. Ze werkt met oog voor detail en met meer dan zeven jaar ervaring legt ze je handen in de watten en geeft ze je prachtige nagels.
Send us request and we
will contact you

    Cookie Consent with Real Cookie Banner