Huidscan

  Check your skin

  Met onze Huidscan

  Zet de eerste stap naar een stralende huid met onze Observ 520x huidscan, omdat jouw huid het beste verdient!

  Bij BeautiQa zetten we ons in voor persoonlijke huidverzorging, beginnend met een diepgaande analyse van je huid.
  Met de geavanceerde Observ 520x kunnen we een diepgaande blik werpen op de gezondheid van je huid. Deze state-of-the-art technologie maakt gebruik van speciale lichtmodi om verschillende huidcondities te onthullen die met het blote oog niet altijd zichtbaar zijn.

  Waarom een Observ 520x huidscan/analyse laten doen?

  Het belang van een huidanalyse kan niet genoeg benadrukt worden als het gaat om effectieve huidverzorging. 

  Hier zijn enkele voordelen van het laten uitvoeren van een Observ 520x huidscan bij BeautiQa:

  • Persoonlijk huidverzorgingsplan: Onze huid is net zo uniek als wijzelf. Wat voor de een werkt, werkt niet noodzakelijk voor de ander. Met de Observ 520x kunnen we een op maat gemaakt verzorgingsplan opstellen dat precies past bij de behoeften van jouw huid.

  • Vroegtijdige opsporing van huidproblemen: De Observ 520x helpt bij het vroegtijdig detecteren van huidproblemen die zich kunnen ontwikkelen, zoals zonneschade, droogheid, of vroege tekenen van veroudering. Door deze problemen vroeg aan te pakken, kunnen we effectievere behandelingen aanbieden.

  • Volgen van huidverbetering: Door regelmatige analyses uit te voeren, kunnen we zien hoe jouw huid reageert op behandelingen of veranderingen in je verzorgingsroutine. Dit betekent dat we indien nodig aanpassingen kunnen maken om betere resultaten te behalen.

  • Educatie over je huid: Kennis is kracht, en door meer te weten over je eigen huidconditie, kun je betere keuzes maken wat betreft de producten en gewoonten die je dagelijks gebruikt.

   

  Een huidscan is snel, pijnloos en biedt een schat aan informatie die jouw weg naar een gezonde, stralende huid kan versnellen. Waarom wachten tot er problemen zijn? Voorkomen is beter dan genezen!

  Bij BeautiQa bieden we twee gepersonaliseerde huidzorgtrajecten aan die beginnen met onze geavanceerde huidscan.

  Met Meet & Treat beginnen we met een uitgebreide huidanalyse met de Observ 520x, waarna we een behandeling uitvoeren die perfect is afgestemd op de unieke behoeften van jouw gelaat. Of je nu hydratatie, verjonging, of correctie nodig hebt, elke behandeling wordt zorgvuldig gekozen op basis van de nauwkeurige resultaten van de scan. 

  Aan de andere kant biedt ons Meet & Advice traject een diepgaande huidscan gevolgd door een persoonlijk advies over de beste huidverzorgingsproducten voor jou. Deze aanpak zorgt ervoor dat je thuis met de juiste producten aan de slag kunt, perfect afgestemd op jouw huidconditie en doelen.

  Daglicht

  Textuur

  Pigmentatie

  Roodheid

  Parallel Gepolariseerd

  Cross Gepolariseerd

  True UV

  Wood’s

  1. Daglicht: Deze modus bootst natuurlijk daglicht na om de huid te bekijken zoals die normaal zichtbaar is. Het helpt bij het evalueren van de algemene gezondheid en de esthetische verschijning van de huid onder ‘normale’ belichting.

  2. Textuur: Dit verwijst naar het oppervlaktekenmerken van de huid, waaronder fijnheid, poriegrootte, en de aanwezigheid van rimpels of littekens. Textuur kan veel zeggen over de kwaliteit en de elasticiteit van de huid.

  3. Pigmentatie: Dit betreft de kleur en de verdeling van pigment in de huid, inclusief sproeten, ouderdomsvlekken, en andere vormen van hyperpigmentatie. Het helpt bij het identificeren van gebieden met overmatige pigmentproductie of plekken waar pigment ontbreekt.

  4. Roodheid: Dit duidt op de aanwezigheid van roodkleurige gebieden in de huid, wat kan wijzen op ontstekingen, rosacea, of andere aandoeningen zoals gebroken capillairen of allergische reacties.

  5. Parallel gepolariseerd: Dit licht laat toe om de oppervlaktestructuur en olieproductie van de huid duidelijker te zien. Het helpt om kenmerken zoals glans en textuur te benadrukken, wat nuttig is voor een gedetailleerde analyse.

  6. Cross gepolariseerd: Licht dat wordt gebruikt om dieper in de huid te kijken, wat helpt bij het visualiseren van structuren onder het huidoppervlak zoals collageen en bloedvaten. Dit kan nuttig zijn voor het detecteren van onderliggende problemen die niet zichtbaar zijn met daglicht of parallel gepolariseerd licht.

  7. True UV: Ultra Violet licht dat blootstelt aan zonschade, door de aanwezigheid van melanine ophopingen en andere huidbeschadigingen die voornamelijk veroorzaakt zijn door UV-straling zichtbaar te maken.

  8. Wood’s: Een speciaal licht (vaak UV licht genoemd) dat wordt gebruikt om fluorescerende eigenschappen van de huid te beoordelen, waardoor het mogelijk is om bacteriële en schimmelinfecties, evenals pigmentveranderingen, die niet zichtbaar zijn onder normale lichtomstandigheden, te detecteren.

  Elke modus biedt unieke inzichten die helpen bij het uitgebreid beoordelen van de huidgezondheid en bij het plannen van de meest effectieve behandelingen.

  Veel gestelde vragen

  30 of 90 min afhankelijk van de gekozen optie.

  30min : Skin meet & advice (huidscan + producten advies) (35€ Voorschot) 35€
  Enkel huidscan + advies voor producten. Dit is zonder behandeling. Je betaald €35 maar bij aankoop vanaf 100€ wordt je €35 in vermindering gebracht en heb je de huidscan gratis.

  90 min: Skin Meet & treat (huidscan + behandeling op advies) (35€ Voorschot)
  Huidscan + gelaatsverzorging prijs van behandeling hangt ervan af welke je neemt na de huidscan.

  Indien u de afspraak niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 48 uur voor de behandeling laten weten.

  Dan kan je je voorschot gebruiken voor een volgende behandeling.

  Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 48 uur voorafgaand aan de behandeling, ben je je betaling kwijt.

  Ben je ziek , dan verwachten we binnen de 48 uur een doktersattest om dan u voorschot te kunnen recupereren.

  Voorschotten worden in geen enkel geval terug betaald

  Cookieconsent met Real Cookie Banner