Over Ons

Over Ons

Ontmoet onze medewerkers

Nikita Temmerman

Bedrijfsleider

Nikita de founder van beautiqa, heeft al 12 jaar ervaring in de beautysector en heeft zich 5 jaar geleden verdiept in huid en permanente makeup behandelingen. Elk jaar volgt ze bijscholingen voor haar te perfectioneren in de laatste nieuwe technieken. ze heeft ook in 2019 opleiding gevolgd bij de beste artisten in Amerika. Nikita is zijn gespecialiseerd in wenkbrauwen, lippigmentatie en eyeliners. En heeft ook enkele wedstrijden gewonnen. Onlangs heeft ze ook haar opleiding afgerond voor areola tattoo's en binnenkort kan je ook terecht bij haar voor littekens en skin camouflage.

Yilmaz Yesil

Bedrijfsleider

Yilmaz, mede eigenaar van Beautiqa en rechter hand van Nikita. Samen vullen ze elkaar aan in het salon met alle taken. Yilmaz beheerd alle afspraken, telefoons, facturen, mails, personeel en administratie. Yilmaz heeft in 2020 ook een opleiding gevolgd in Nederland voor tanden bleken en tand juweel.

Raphaella

Medewerker

Raphaella is in 2020 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, ze heeft een oog voor detail en perfectie daarom wordt ze sinds 2021 ook volledig opgeleid door Nikita als permanente makeup ariste, voor eyeliners en lippen. Ze heeft in 2020 haar opleiding afgerond voor fine line tattoo’s, body piercings en een verplichte hygiene opleiding.

Sybelle

Medewerker

Sybelle is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering en is ook makeup artiste, Het is haar passie jullie je fijn en ontspannen te laten voelen, met heel veel plezier kijkt ze samen met u naar uw huid om vervolgens het traject af te leggen naar een gezonde huid. ze heeft ook meerdere image skincare trainingen achter de rug en mag haarzelf ondertussen skincare experte noemen. Zij organiseert ook alle makeup workshops.
Afspraak

Boek nu
een afspraak

Wij willen onze klanten de beste kwaliteit garanderen. Daardoor kan je soms tot maximaal 15 minuten wachten in onze ontvangstruimte

Cookie Consent with Real Cookie Banner