Over Ons

Over Ons

Ontmoet onze medewerkers

Nikita Temmerman

Bedrijfsleider

Nikita de founder van beautiqa, heeft al 12 jaar ervaring in de beautysector en heeft zich 5 jaar geleden verdiept in huid en permanente makeup behandelingen. Elk jaar volgt ze bijscholingen voor haar te perfectioneren in de laatste nieuwe technieken. Nikita is zijn gespecialiseerd in wenkbrauwen, lippigmentatie en eyeliners. Binnenkort kan je ook bij haar terecht voor areola en skin camouflage.

Yilmaz Yesil

Bedrijfsleider

Yilmaz, mede eigenaar van Beautiqa en rechter hand van Nikita. Samen vullen ze elkaar aan in het salon met alle taken. Yilmaz beheerd alle afspraken, telefoons, facturen, mails en administratie.

Sybelle

Medewerker

Sybelle is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering, Het is haar passie jullie je fijn en ontspannen te laten voelen, met heel veel plezier kijkt ze samen met u naar uw huid om vervolgens het traject af te leggen naar een gezonde huid.

Cynneke

Medewerker

Cynneke is onze nagelstyliste en docente, Met ruim 10 jaar ervaring in de nagelbranche en verschillende nagelwedstijden op haar naam heeft ze een ijzersterke reputatie opgebouwd in het plaatsen van gelnagels. De kennis die Cynneke heeft opgedaan, wil ze graag overdragen aan anderen die nagelstyliste willen worden. Wilt u zelf ook nagelstyliste worden en hiervoor een opleiding volgen? Dan kunt u terecht bij cynneke voor een basis opleiding of perfectie training.

Sarah

Medewerker

Sarah is 1 van onze 2 nagelstylistes. Je kan bij haar terecht voor leuke gelnagels, nail art, verlenging met tips en ook gelpolish. Ze werkt met oog voor detail en met meer dan zeven jaar ervaring legt ze je handen in de watten en geeft ze je prachtige nagels.

Dorota

Medewerker

Met haar 8 jaar ervaring in wimperextensions kan je Bij Dorota terecht voor perfect geplaatste wimpers. Ze heeft al enkele nationale en internationale wedstrijden gewonnen en kan alle technieken op gebied van wimperextensions. Je kan bij haar ook terecht voor basis lessen en perfectie trainingen wimpers.

Jara

Medewerker

Jara is 1 van onze 3 schoonheidsspecialiste’s. Sinds 2016 is ze afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en sinds 2021 heeft ze haar bijgeschoold als wimperstyliste en voor henna wenkbrauwen. Al jaren doet ze dit werk met heel veel plezier. Het is haar passie om samen te kijken naar uw huid en de behandeling daar zo goed mogelijk op aan te passen.

Vacature

Vacature

We zijn op zoek naar professionele wenkbrauwstyliste om ons team te versterken. Heb jij ervaring met wenkbrauwen epileren, shaping, kleuren, henna en browlamination? Ben je klantvriendelijk, servicegericht en minimaal 2-3 dagen per week beschikbaar? Stuur dan een e-mail met fotos van je werk naar info@beautiqa.be
Afspraak

Boek nu
een afspraak

Wij willen onze klanten de beste kwaliteit garanderen. Daardoor kan je soms tot maximaal 15 minuten wachten in onze ontvangstruimte

Cookie Consent with Real Cookie Banner