Over Ons

Over Ons

Ontmoet onze medewerkers

Nikita Temmerman

Bedrijfsleider

Nikita de founder van beautiqa, heeft al 12 jaar ervaring in de beautysector en heeft zich 5 jaar geleden verdiept in huid en permanente makeup behandelingen. Elk jaar volgt ze bijscholingen voor haar te perfectioneren in de laatste nieuwe technieken. ze heeft ook in 2019 opleiding gevolgd bij de beste artisten in Amerika. Nikita is zijn gespecialiseerd in wenkbrauwen, lippigmentatie en eyeliners. En heeft ook enkele wedstrijden gewonnen. Onlangs heeft ze ook haar opleiding afgerond voor areola tattoo's en binnenkort kan je ook terecht bij haar voor littekens en skin camouflage.

Yilmaz Yesil

Bedrijfsleider

Yilmaz, mede eigenaar van Beautiqa en rechter hand van Nikita. Samen vullen ze elkaar aan in het salon met alle taken. Yilmaz beheerd alle afspraken, telefoons, facturen, mails, personeel en administratie. Yilmaz heeft in 2020 ook een opleiding gevolgd in Nederland voor tanden bleken en tand juweel.

Jara

Medewerker

Jara is 1 van onze 3 schoonheidsspecialiste’s. Sinds 2016 is ze afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en sinds 2021 heeft ze haar bijgeschoold als wimperstyliste en voor henna wenkbrauwen. Al jaren doet ze dit werk met heel veel plezier. Het is haar passie om samen te kijken naar uw huid en de behandeling daar zo goed mogelijk op aan te passen.

Raphaella

Medewerker

Raphaella is in 2020 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, ze heeft een oog voor detail en perfectie daarom wordt ze sinds 2021 ook volledig opgeleid door Nikita als permanente makeup ariste, voor eyeliners en lippen. Ze heeft in 2020 haar opleiding afgerond voor fine line tattoo’s, body piercings en een verplichte hygiene opleiding.

Sybelle

Medewerker

Sybelle is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering en is ook makeup artiste, Het is haar passie jullie je fijn en ontspannen te laten voelen, met heel veel plezier kijkt ze samen met u naar uw huid om vervolgens het traject af te leggen naar een gezonde huid. ze heeft ook meerdere image skincare trainingen achter de rug en mag haarzelf ondertussen skincare experte noemen. Zij organiseert ook alle makeup workshops.

Mieke

Medewerker

Mieke is 1 van onze nagelstylistes, ze heeft ook haar diploma pedicure. Mieke leert heel snel bij en heeft een oog voor perfectie en detail. Ze volgt overal in Belgie en Nederland opleidingen om zich vooral te specialiseren in speciale vormen en techniek om haar zo te kunnnen onderscheiden van anderen.

Cynneke

Medewerker

Cynneke is onze nagelstyliste en docente, Met ruim 10 jaar ervaring in de nagelbranche en verschillende nagelwedstijden op haar naam heeft ze een ijzersterke reputatie opgebouwd in het plaatsen van gelnagels. De kennis die Cynneke heeft opgedaan, wil ze graag overdragen aan anderen die nagelstyliste willen worden. Wilt u zelf ook nagelstyliste worden en hiervoor een opleiding volgen? Dan kunt u terecht bij cynneke voor een basis opleiding of perfectie training.

Amber

Medewerker

Amber 1 van onze nagelstylistes en heeft al sinds haar 15de een grote passie voor nagels, Je kan bij haar terecht voor leuke gelnagels, nail art, verlenging met sjablonen en ook gelpolish. Ze heeft ook haar opleiding afgerond als wimperstyliste en onlangs haar opleiding met succes beëindigd als hair extensionstyliste!

Dorota

Medewerker

Met haar 8 jaar ervaring in wimperextensions kan je Bij Dorota terecht voor alle wimpertrainingen, zowel voor beginners als gevorderden. Ze heeft al enkele nationale en internationale wedstrijden gewonnen en kan alle technieken op gebied van wimperextensions. Je kan bij haar ook terecht voor basis lessen en perfectie trainingen wimpers.

Vacature

Vacature

We zijn op zoek naar professionele wenkbrauwstyliste om ons team te versterken. Heb jij ervaring met wenkbrauwen epileren, shaping, kleuren, henna en browlamination? Ben je klantvriendelijk, servicegericht en minimaal 2-3 dagen per week beschikbaar? Stuur dan een e-mail met fotos van je werk naar info@beautiqa.be
Afspraak

Boek nu
een afspraak

Wij willen onze klanten de beste kwaliteit garanderen. Daardoor kan je soms tot maximaal 15 minuten wachten in onze ontvangstruimte

Cookie Consent with Real Cookie Banner