Workshops

  Wil je het zelf leren?

  In onze Workshops

  Upgrade je beauty game met onze nieuwste workshops: van make-up mastery tot Image Skincare geheimen, we hebben alles wat je nodig hebt om je look te transformeren en je huid te laten stralen.

  Ontdek de geheimen van schoonheid en zelfverzorging in onze interactieve workshops, speciaal ontworpen om jouw unieke stijl naar een hoger niveau te tillen.

  Make-up Workshop: Deze sessie is jouw persoonlijke gids naar de perfecte make-up look. Je leert alles over het kiezen en aanbrengen van de juiste foundation, het spelen met kleuren om je ogen te laten sprankelen, en het vinden van de perfecte lipkleur die bij jou past. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, je zult nieuwe technieken ontdekken om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, samen met tips en tricks voor die dagen (of nachten) dat je iets extra’s wilt.

  Image Skincare Workshop: Duik in de wereld van geavanceerde huidverzorging met onze Image Skincare sessie. Leer hoe je jouw huidtype kunt identificeren en verzorgen met de nieuwste producten en innovaties. Of je nu droomt van een gladdere huid, een gelijkmatigere teint, of gewoon een gezonde gloed, deze workshop geeft je alle tools en kennis die je nodig hebt. Met praktische demos en gepersonaliseerd advies, zul je precies weten hoe je je huid thuis kunt verwennen als een pro.

  Elke workshop is een kans om te leren, te experimenteren en te stralen, omringd door mensen die net zo gepassioneerd zijn over schoonheid als jij. Bereid je voor om geïnspireerd te raken, nieuwe vrienden te maken en de beste versie van jezelf te ontdekken.

  Cookieconsent met Real Cookie Banner